Mammaträning

Gruppträning för nyblivna mammor
Mammor som tränar i grupp

Mammaträning i Malmö

Gruppträning för nyblivna mammor är en otroligt populär och välrekommenderad träningsgrupp för dig som nybliven mamma. Träningen byggs från grunden och ser till att du får en optimal progression som på säkrast möjliga sätt ger dig den bästa återhämtningen. Träningen går bland annat ut på att stärka din bäckenbotten-, coremuskulatur samtidigt ge en ökad kroppskontroll och fettförbränning.  Ett stort plus är att du lär känna fler nyblivna mammor och dessutom kan få en stor  träningsmotivation av att träna tillsammans i grupp.

När kan du anmäla dig som tidigast?

När ditt barn är 6-8 veckor rekommenderas normalt att börja träna (om inga komplikationer uppstått). Har du haft några problem under förlossning eller därefter bör du rådfråga din läkare innan du anmäler dig.

Hur länge är det okej att vara med i denna grupp?

När din bebis börjar krypa kan det vara lite svårare att både träna och hålla koll på hen vid din sida. Men så länge du klarar att hålla koll på både dig och bebis är det inga problem att vara med i gruppen. Men när det gått upp emot 12 månader kan det vara aktuellt för dig att välja en lite hårdare träningsgrupp istället. Läs gärna mer på Powerfit eller HIIT

Upplägg och kostnad

Vi tränar två träningspass/vecka under sex löpande veckor. Dagar vi tränar är olika  för olika grupper – läs nedan när nästa grupper startar. Kostnaden är 1395 kr för de 12 passen fördelat på 6 veckor. 

Vi erbjuder både träning individuellt, i par eller i grupp via vårt externa koncept Mama Edition. Klicka dig vidare här till Mama Editions egen hemsida.

PT Dan - Mammaträning
PT Dan - Mammaträning1

Mammaträning Malmö

Pildammsparken, Malmö
kr 1395
  • Steg 1 Måndagen den 19 augusti - Dan
  • Mån - ons 11:10 -12:10 - Pildammsparken - Platser kvar
  • Träningsprogram inre magmusklerna
  • Träningsprogram Bäckenbotten
  • 12 träningspass fördelat på 6 veckor
  • Specialanpassad träning med specialutbildad tränare
Platser kvar

Frågor kring vår mammaträning

Skicka din fråga direkt till info@ptdan.se