Viktkampen Malmö

Viktkampen är vår gruppträning för dig som vill gå ned i vikt och vill förändra ditt liv. Viktkampen är ett sunt och hållbart alternativ för att du ska kunna förändra din livsstil, nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv.
Du som deltar kommer att lära dig från grunden hur du ska träna, äta och leva hälsosamt. Vi jobbar stegvis med att ändra dina vanor eftersom det är en stor livsstilsförändring du är på väg att göra.

Viktkampen pågår under fyra månader där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande förutsättningar och mål. Gruppen består av 8-14 deltagare och tränar tillsammans två träningspass/vecka under hela bindningstiden. Utöver träningen ingår olika former av föreläsningar (kost, motivation, löpteknik) och du ges dessutom möjligheten att rådfråga oss tränare om situationer du undrar över när du önskar. Vi ger er också möjligheten att själva motivera och peppa varandra via en sluten facebook-grupp där alla deltagare är fria att vara medlemmar i tillsammans med oss tränare.

Träningsplan

Träningspassen pågår under 60 minuters tid och hålls utomhus året runt. Vi tränar omväxlande individuella övningar, parövningar och gruppövningar som innefattar kondition, styrka, balans, rörlighet, koordination m.m. Alla övningar är baserade på att alla tränar efter sin egen förmåga och därmed är den enda du tävlar mot dig själv.

Kost

En vecka in i gruppen hålls en föreläsning om kost följt av att ni alla genom vårt samarbete med Matdagboken.se ges möjligheten till deras kickstartsprogram på 30 dagar för att verkligen starta upp på bästa sätt och lära er nya menyer och sätt att konstuera era måltider.

Bindningstid

Viktkampen hålls under 16 veckor och fakturering sker månadsvis i förskott, startavgiften är 999 kr följt av en månadsavgift på 999 kr (totalt 3996 kr). I kostnaden ingår all information och hjälp du behöver för att klara din resa mot din nya mer hälsosamma livsstil.

Jag har under mina 36 år i livet aldrig tyckt om att träna. Jag har provat på det mesta men har gett upp ganska snart för det har inte varit motiverande och framförallt har det varit tråkigt. Jag har också kämpat med att hitta en livsstil som innebär att äta sunt och träna och har försökt mig på otaliga dieter som inte har fungerat.
Nu har jag tränat med Dan och Viktkampen i över ett år och jag älskar det! Jag har förvandlats till en person som längtar efter mina träningspass, vilket jag aldrig trodde skulle hända, och jag är dessutom bra på det! Min styrka och kondition har aldrig varit så bra som den är idag vilket jag är väldigt stolt över. Det här året har också inneburit att jag har tittat en sund livsstil, jag äter hälsosamt och äter nästan det jag vill tack vare att jag tränar som jag gör.

Dan är en fantastisk tränare som på med sin ödmjuka, men även hårda, stil har fått mig väldigt motiverad. Passen är varierande och roliga där man snabbt ser resultat på sin utveckling. Det är så skönt att komma ut och träna efter en dag inomhus på kontoret, dessutom med ett gäng vänner som man har funnit i träningsgruppen!

Jag trodde att jag skulle träna med Dan i tre månader för att uppnå mitt viktmål (som jag lyckades med), men nu har det gått över ett år och jag vet att jag kommer fortsätta en bra tid framöver. Jag har verkligen hittat min träningsform och världens bästa tränare!

Evelina Ekström

Competence developer , IKEA of Sweden

Viktkampen Malmö

Pildammsparken
Kr3996/16 veckor
 • Varierad gruppträning under 16 veckor – Ingen ny planerad start för tillfället

 • Två träningspass/vecka

 • Konditions- och styrketräning

 • Föreläsning Kost

 • Föreläsning Motivation

 • Föreläsning Löpteknik

 • Kostschema

 • Träningsschema + Träningsprogram

 • Härlig gruppsammanhållning

 • 999 kr/månad under 4 månader – totalt 3996 kr

 • Tränare Dan Bergqvist & Sara Sjöholm
Boka din plats