60+ Aktiviteter

60+ träning i Malmö

Vi erbjuder flera olika alternativ för dig som är över 60 år och vill hitta din rätta träningsform i en grupp med härlig gemenskap och välutbildade tränare. Du kan vara med i en av våra grupper eller kombinera två olika varianter om du önskar. Vår 60+ träning och 60+ Balansträning är alltid utomhus året runt. 60+ Yinyogan hålls inomhus mellan oktober-maj och utomhus maj-september. Klicka på länken för att läsa mer om respektive träningsform och boka en plats.

Vi erbjuder flera olika alternativ för dig som är över 60 år och vill hitta din rätta träningsform i en grupp med härlig gemenskap och välutbildade tränare. Du kan vara med i en av våra grupper eller kombinera två olika varianter om du önskar. Vår 60+ träning och 60+ Balansträning är alltid utomhus året runt. 60+ Yinyogan hålls inomhus mellan oktober-april och utomhus maj-september. Klicka på länken för att läsa mer om respektive träningsform och boka en plats.

  • 60+ Träning – För dig som är över 60 år och vill träna på ett säkert, effektivt och anpassat sätt för dig. Denna gruppform är mycket populär och vi erbjuder minst 4 grupper samtidigt året om.
  • 60+ Hållning – För dig som är över 60 år och vill fokusera på att behålla eller återfå en så bra hållning som möjligt
  • 60+ YinYoga – För dig som är över 60 år och känner dig stel/spänd, är stressad, har svårt för att slappna av eller har problem med cirkulationen. 
  • 60+ Hälsoweekend – För dig som är över 60 år och vill komma iväg på en inspirerande, lärorik och härlig weekend i hälsans tecken. Alla weekends hålls i Skåne eller häromkring.
 
*Våra grupper är ofta fullbokade, skulle det vara så att vi har fullt kan du istället anmäla dig till kö-listan så meddelar vi dig så snart en plats är ledig.

Frågor kring våra 60+ Aktiviteter

Skicka din fråga direkt till info@ptdan.se