60+ Hållning

Individuell gruppträning med fokus på ryggen
Hållning seniorer

60+ Hållning - Träning i Malmö med ryggen i fokus

Vår specialgrupp finns till för att motverka dålig hållning, eller rättare sagt för att hjälpa dig att skapa en så bra hållning som möjligt. Kroppens hållning påverkar oss mycket med allt från energinivåer till skadeproblem och värk.

Börjar du se en krummande rygg i spegeln. Är du också en av alla som ofta upplever ryggsmärta? Känner du dig stel och spänd på morgonen när du stiger upp? Behöver du lägga dig i soffan och vila för att klara av dagens utmaningar? Då är detta Ditt pass!

Anmäl dig till vår 60+ hållnings-special för att fokusera på en starkare rygg och en smidigare kropp. Detta är en individuella gruppträningsform där vi försöker att hålla den på en så personlig nivå som möjligt. Gruppen leds av vår fysioterapeut Markella som är specialist på att ta hand om både rygg och nacke och är till för dig som vill lindra/bli av med ryggsmärta, öka din rörlighet och i allmänhet stärka upp både rygg och bål. Vårt mål är att förebygga framtida problem och öka möjligheterna till ett aktivt liv. 

För en bättre morgon och en aktivare helg!

60+ Hållningsträning

Pildammsparken Malmö
kr 595
  • Nästa start - fredagen den 10 november
  • 1 pass/v i 6 veckor, 10:00-11:00
  • Passen hålls 6 löpande fredagar
  • Fysioterapeut med specialitet Rygg & Nacke
  • Individuella rekommendationer och övningar
  • Bra komplement till annan träning

Frågor kring vår grupp 60+ hållning

Skicka din fråga direkt till info@ptdan.se