60+ Träning

Vår träningsgrupp för seniorer
Seniorträning i Malmö

60+ gruppträning utomhus i Malmö

Vår 60+ träningsgrupp är för dig över 60 år som vill få varierad och kul träning som både stärker din kropp, gör dig smidigare och ger dig bättre balans och koordination. Allt detta samtidigt som vi har kul och umgås med andra som har liknande mål som dig.

Träningen är tuff men på en nivå så att alla deltagare klarar av träningen men utmanas efter sina egna förmågor. Gruppen innehåller en stor variation mellan pulshöjande övningar, styrkeövningar och rörlighetsövningar vilka alla kommer att hjälpa dig mot en stark och hälsosam kropp som även minskar riskerna för både sjukdomar och skador.

I Malmö har vi tre grupper som hålls på förmiddagar samt en grupp på eftermiddagar. Grupp 1 på förmiddagarna hålls måndagar och onsdagar 10:00-11:00. Grupp 2 på förmiddagarna hålls tisdagar och torsdagar 10:00-11:00. Grupp 3 på förmiddagarna hålls tisdagar och torsdagar 11:10-12:10. Grupp 4 som är en eftermiddagsgrupp hålls på måndagar och onsdagar 17:10-18:10. 

Alla grupperna tränar utomhus i Pildammsparken med Margarethapaviljongen som samlingsplats. 

Varje gruppstart innehåller två träningspass / vecka under 6 löpande veckor, totalt 12 träningspass. 

Välkomna att hänga på!

Kö-system – Våra grupper har stor efterfrågan och är allt som oftast helt fullbokade. De som är med i träningen har sedan förtur på att boka in sig i nästkommande gruppomgång. Om däremot inte alla platser blir förbokade släpps de lediga platserna till allmänheten att boka. Om man är intresserad av en viss grupp/tid kan man därmed ställa upp sig på kö-lista för att bli erbjuden en sådan plats. Vill du stå på en kö-lista till någon av våra grupper så ange det i formuläret nedan så blir du erbjuden en plats när det blir ledigt för dig.

Vi erbjuder även 60+ YinYoga på fredagar i Malmö. Är du intresserad eller vill anmäla dig kan du göra det via länken.

Huvudbild 60+ träning

Pildammsparken Malmö

60+ Gruppträning
kr 1195
  • Varierad gruppträning under 6 veckor
  • Två träningspass varje vecka
  • Nästa start måndag den 19 augusti
  • Måndagar och onsdagar 10:00-11:00 - Dan
  • Nästa start tisdag den 20 augusti
  • Tisdagar och torsdagar 10:00-11:00 - Dan
  • Tisdagar och torsdagar 11:10-12:10 - Dan
  • Måndagar och Onsdagar 17:10-18:10 - Markella
  • Nästa start onsdag 3 juni - Platser kvar
  • Är gruppen du önskar fullbokad så skicka ett mail via länken nedan och berätta vad du är intresserad av så ställer vi dig i kö-listan.
Få platser

Fråga om gruppträningen 60+

Skicka din fråga direkt till info@ptdan.se