Häng med på våra Träningsresor till Spanien

Följ med oss på en fantastisk resa till Spanien i hälsans tecken. Två gånger om året kan du följa med oss till vår 500 m2 stora poolvilla i Torrevieja där vi dessutom har med vår helt egna kock/dietist som lagar maten bara för er. Vi har valt att endast erbjuda 12 platser på resan för att ni ska få en så personlig och fantastisk upplevelse som möjligt med massvis av fokus på träning, kost och utflykter. 

Denna resa är fullproppad med godbitar. Bland Yoga, träningspass med boxhandskar, TRX band, gummiband, sandsäckar och egna kroppen kommer vi även att filma och videoanalysera er löpteknik och ge er personlig feedback direkt på plats.

I vårt utbud av föreläsningar/workshops kommer det erbjudas 3-4 tillfällen under resan där vi har skräddarsytt ett föredrag eller aktivitet som är “hett på hälso-marknaden” just nu och enligt oss relevant för gruppens deltagare.

Efter att ha rest med oss vill vi att du ska ha med dig massor av roliga minnen men också mycket kunskap och framförallt nya vanor som håller i längden.

2019 och 2020 års resor blev alla fullbokade med flera personer på reservlistorna. Tyvärr PGA Covid 19 blev våra resor 2020 dock inställda och det är även vårens resa 2021 ännu. Finns möjligheten kommer vi att åka igen hösten 2021 samt både vår och höst 2022. Vill du ha chansen till en plats på någon av nästkommande resor rekommenderas att göra en intresseanmälan via formuläret nedan.

Vårresa under maj

Höstresa under oktober 

Om du vill ha en lite mer äventyrsbaserad resa sommaren 2022 så arrangerar vi även en resa till Österrike som du kan läsa mer om här – Wild Adventure – Austria

20+ varierade och roliga träningspass i grupp

All nödvändig mat till frukost, lunch, middag samt frukt och vatten under dagen

Egen kock/dietist som lagar luncher och middagar

Föreläsning med Johan – grundaren av matdagboken.se

Föreläsning med Dan

Föreläsning med extern föreläsare

Individuellt träningsprogram utformat av dig själv med rådgivning och feedback av Dan

Filmning och analys av din löpteknik

Fri rådgivning med våra instruktörer under hela veckan

Gratis Träningsgummiband för effektiv hemträning samt genomgång hur de används

Priser avser en person ink moms. I priset ingår boende, träningspass, gemensamma aktiviteter, frukost, lunch och middag samt vatten och frukt under dagarna. Observera flyg ingår ej och att du måste boka det på egen hand (länkar längre ned).

Boende i dubbelrum standard (3 st) – 9995 kr

Boende i dubbelrum prio (1 st) – 10995 kr

Boende i singelrum standard (1 st) – 11 595 kr

Boende i singelrum prio (3 st) – 12 595 kr

 

Här nedan länkar vi till flygbolagen som flyger till Alicante från några utvalda flygplatser i Sverige. Vill du ha ytterligare hjälp eller rådgivning i ditt bokande av flyg så kontakta oss så hjälper vi dig. Kom ihåg att flygresorna tenderar att bli dyrare desto närmare avresa, så boka i tid!

Stockholm Skavsta

Uppdateras inom kort

Stockholm Arlanda

Uppdateras inom kort

Göteborg Landvetter

Uppdateras inom kort

Köpenhamn Kastrup

Uppdateras inom kort

Intresseanmälan görs nedan, bekräftelse på anmälan sker sedan över e-post.

Vi är anslutna till Kammarkollegiet vilket är en statlig instans som gett oss godkännande som researrangör och därmed har resan en giltig resegaranti.

Camilla Farnestam-Lettevall

Projektledare, Holmbergs tryckeri
En fantastisk resa långt över förväntan! Har aldrig skrattat och svettats så mycket på en och samma vecka. Tuff, varierande, rolig och utmanande träning. Rekommenderar alla att investera i sig själva och åka med. Första gången jag åkte på en träningsresa men absolut inte den sista. Dan och Linda lyckades ge alla muskler olika utmaningar men konstant träningsvärk

Martina Englund

Säljare, Intersport​
En vecka som verkligen var fylld av bra och roliga träningspass som både var väl planerade och utförda. Resan innehöll mycket skratt, svett, träningsvärk och varierad träning! Alla som någon gång funderat på att åka på en träningsresa rekommenderar jag verkligen att åka med Dan på hans nästa!

Frågor kring Träningsresor

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved