HIIT, HögIntensiv Intervall Träning

Vår HIIT Lunchträning är anpassad för dig som jobbar på kontor i Västra Hamnen och vill få ut maximal effekt av din träning utan att förlora tid efter jobbet. HIIT passen innehåller kul och varierad träning utomhus i Varvsparken i Västra hamnen 2 gånger/vecka under 5 löpande veckor. Passen är 30 minuter långa och vi tränar hela kroppen samtidigt som vi under största delen av tiden har en mycket hög puls. Övningarna är anpassade så att du kan vara med oavsett hur tränad du är inför starten av gruppen. Den som är bäst tränad kommer hinna med mer än den som inte riktigt kommit lika långt än, men båda kommer kunna träna efter sin kapacitet och få en mycket bra utveckling längs vägen.

Träningspassen är hårda och du kommer alltid gå ifrån passet och känna dig både utmattad och fylld av endorfiner och energi inför eftermiddagens arbetsuppdrag. En gruppomgång har aldrig 2 likadana pass under samma träningsperiod utan vi konstruerar alltid nya upplägg för träningspassen. Eftersom variationen förhöjer både resultaten och motivationen innehåller träningspassen flertalet träningsprinciper, övningar, redskap och tävlingar mot dig själv. Vi mixar styrka och kondition med din egna kropp, TRX-band, Löp-fallskärmar, boxning, sandbags/sandballs osv.

HIIT, Västra Hamnen

30 min Högintensiv Lunchträning
kr 800
  • Träningsstart inte fastställd för tillfället
  • Varvsparken, Västra Hamnen, Malmö
  • Gruppen hålls av Dan
  • HögIntensiv Intervall Träning för hela kroppen
Platser kvar

About

Mitt namn är Dan Bergqvist och jag är en glad värmlänning som numer är bosatt i Malmö sedan 2010. Min uppväxt innehöll idrott av alla dess slag och framförallt olika former av bollsporter.

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved

Address

21762 Malmö

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved