Gruppträning för företag i Malmö och Stockholm
Föreläsningar och träning för företag

Idag visar all forskning på att kroppens både fysiska och psykiska hälsa är ytterst viktig för oss alla.

Att förbättra konditionen kommer bland mycket annat förbättra hjärnans funktion, öka koncentrationsförmågan och minnet men även öka effektiviteten på arbetet och samtidigt minimera risker för stress, högt blodtryck, hjärt- och kärl problem, diabetes typ 2 och risken för långvariga sjukskrivningar.

Att träna styrketräning/rörlighetsträning minimerar i sin tur risker för överbelastningsskador, onda ryggar, skador när du konditionstränar, benskörhet och återigen alltså risken för långvariga sjukskrivningar.

Dan´s mål med föreläsningarna är att ge alla åhörare en inblick i hur man på enkla sätt kan skapa sina egna hållbara och hälsosamma rutiner för att nå dit man önskar. Att göra 1 träningspass är inte speciellt svårt, men för att skapa en långvarig hälsosam träningsrutin behövs de rätta nycklarna. Med Dan´s utbildningar tillsammans med långa erfarenhet och arbetande med 1000-tals klienter/grupper de senaste 10 åren har han nu samlat ihop många väl testade och framgångsrika nycklar. Dan erbjuder fyra föreläsningsinriktningar som du kan läsa om nedan.

Välj rätt hälsogrepp 2019

Vissa, men inte alla vägar bär till Rom. Det finns massor av sätt att träna, nå resultat och bli hälsosammare, men om du vill skapa en hälsosam vana som håller för just dig behöver du hitta din egna väg. Under tiden du kämpar och pushar dig mot dina mål går det att må bra, trivas med vardagen och se fram emot träningen. Detta kan i många fall vara en svår ekvation, men om du lyckas möjliggör du chansen till en livslång hälsoförändring. Under föreläsningen går Dan djupare in på hur du själv kan tänka och framförallt vad du kan göra för att maximera din egen chans för att lyckas.

Börja på rätt sätt

Ungefär 50% av alla nya träningsperioder renderar ut i att man har slutat sin regelbundna träning inom loppet av några månader. Du kan se till att du är på “rätt sida” strecket. Det finns många anledningar till varför en period avslutas så snabbt. Dan listar de vanligaste fallgroparna och ger konkreta tips för hur man hamnar bland de 50% som får en mer hållbar och effektiv träningslivsstil. Att både motivation och kropp balanserar på en knivsegg gör det svårare än man tror och kräver både kunskap och bra beslut.

Bygg ditt egna träningsschema

För att kunna lyckas med det man önskar innebär det oftast att man behöver god och relevant kunskap inom det aktuella ämnet. För att lyckas med ditt egna tränings-, hälsoupplägg krävs det alltså att du är tillräckligt insatt i det nödvändigaste av träningens och hälsans effekter och påverkan av dig. Under denna föreläsning går Dan in på djupet i vilken effekt olika former av tränings- och hälsoupplägg har och ger flertalet vanliga exempel. Föreläsningen avslutas med workshop där åhörarna diskuterar lösningar på fiktiva problem samt får dessutom möjlighet att göra ett eget upplägg till sig själva.

Löpteknik - Minimera skador & Förbättra tiden

Idag ställer mer svenskar upp i motionslopp än någonsin förr. Det innebär både bra och viktiga positiva hälsofördelar men samtidigt finns stora risker för löp-relaterade skador. I denna djupgående föreläsning om löpteknik går Dan in på hur man som motionär framförallt håller sig skadefri men därefter även ökar sin förmåga att springa snabbare och även längre. Dan pratar om vad du behöver träna förutom löpning samt vad du ska göra om vissa vanliga problem uppkommer. Perfekt för företaget som har deltagare i olika motionslopp 2019.

Gruppträning för företag

Gruppträning för företag är en enkel men effektiv lösning för att nå bra resultat. Våra träningspass utformas efter att passa just ert företag på bästa sätt. I och med Team PT Dan´s breda spektra av egendesignade gruppträningsformer (Powerfit (typ av militärträning), Viktkampen, Mammaträning, Graviditetsträning, 60+ träning och Superskutt för föräldrar och barn) har vi väl beprövad kunskap och erfarenhet. Vi håller idag mellan 700-1000 gruppträningstimmar varje år bara i Malmö.

I våra företagspaket kommer vi överens om plats och tid som passar er. Eventuell nödvändig utrustning har vi med oss och passen utformas efter ert grundläggande önskemål.

Intresse- offertförfrågan företag

11 + 7 =