Viktkampen Malmö startar om

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Viktkampen Malmö

Viktkampen är vår gruppträning för dig som vill gå ned i vikt och vill förändra ditt liv. Viktkampen är det sundaste och mest hållbara alternativet för att du ska kunna nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv.
Du som deltar kommer att lära dig från grunden hur du ska träna, äta och leva hälsosamt. Vi jobbar stegvis med att ändra dina vanor eftersom det är en stor livsstilsförändring du är påväg att göra.

Viktkampen pågår under fyra månader där du tränar och motiveras av en grupp som alla är i liknande situation som dig med liknande mål. Gruppen består av 8-14 deltagare och tränar tillsammans 2 träningspass/vecka under hela bindningstiden. Utöver träningen ingår olika former av föreläsningar (kost, motivation, löpteknik) och du ges dessutom möjligheten att rådfråga oss tränare om situationer du undrar över när du vill. Vi ger er också möjligheten att själva motivera och peppa varandra via en sluten facebook-grupp där alla deltagare är fria att vara medlemmar i tillsammans med oss tränare.

Träningsplan

Träningspassen pågår under 60 minuters tid och hålls utomhus året runt. Vi tränar omväxlande individuella övningar, parövningar och gruppövningar som innefattar kondition, styrka, balans, rörlighet, koordination m.m. Alla övningar är baserade på att alla tränar efter sin egen förmåga och därmed är den enda du tävlar emot dig själv.

 

Kost

Under vårt startmöte av Viktkampen erhåller du en kostdagbok som du fyller i och sedan lämnar in för analys. När vi analyserat din dagbok får du individuell feedback på hur just du äter och vad du bör tänka på i din kost.

Nytt för i år är vårt samarbete med Matdagboken.se vilket ger er kostnadsfritt deras kickstartsprogram på 30 dagar för att verkligen starta upp på bästa sätt och få tillgång till tusentals menyer.

Bindningstid

Viktkampen hålls under 16 veckor och fakturering sker månadsvis i förskott, startavgiften är 999 kr följt av en månadsavgift på 999 kr (totalt 3996 kr). I kostnaden ingår all information och hjälp du behöver för att klara din resa mot din nya mer hälsosamma livsstil.

Viktkampen Malmö

Kr3996/16 veckor
  • Varierad gruppträning under 16 veckor med start måndag 27 augusti (Startmöte söndag 26 augusti kl 10:00)

  • Två träningspass/vecka, måndagar 19:10 samt onsdagar 18:00

  • Konditions- och styrketräning

  • Föreläsning Kost

  • Föreläsning Motivation

  • Föreläsning Löpteknik

  • Kostschema

  • Träningsschema + Träningsprogram

  • Härlig gruppsammanhållning

  • 999 kr/månad under 4 månader – totalt 3996 kr

Boka din plats