Huvudbild 60+ träning

60+ gruppträning utomhus i Malmö & Lund

Vår 60+ träningsgrupp är för dig över 60 år som vill få varierad och kul träning som både stärker din kropp, gör dig smidigare och ger dig bättre balans och koordination. Allt detta samtidigt som vi har kul och umgås med andra som har liknande mål som dig.

Träningen är tuff men på en nivå så att alla deltagare klarar av träningen men utmanas efter sina egna förmågor. Gruppen innehåller en stor variation mellan pulshöjande övningar, styrkeövningar och rörlighetsövningar vilka alla kommer att hjälpa dig mot en stark och hälsosam kropp som även minskar riskerna för både sjukdomar och skador.

I Malmö har vi tre grupper som hålls på förmiddagar samt en grupp på eftermiddagar. Grupp 1 på förmiddagarna hålls måndagar och onsdagar 10:00-11:00. Grupp 2 på förmiddagarna hålls tisdagar och torsdagar 10:00-11:00. Grupp 3 på förmiddagarna hålls tisdagar och torsdagar 11:10-12:10. Grupp 4 som är en eftermiddagsgrupp hålls på tisdagar och torsdagar 17:00-18:00. 

Alla grupperna tränar utomhus i Pildammsparken med Margarethapaviljongen som samlingsplats. 

Varje gruppstart innehåller två träningspass / vecka under 6 löpande veckor, totalt 12 träningspass. 

Välkomna att hänga på!

Kö-system – Våra grupper har stor efterfrågan och är allt som oftast helt fullbokade. De som är med i träningen har sedan förtur på att boka in sig i nästkommande gruppomgång. Om däremot inte alla platser blir förbokade släpps de lediga platserna till allmänheten att boka. Om man är intresserad av en viss grupp/tid kan man därmed ställa upp sig på kö-lista för att bli erbjuden en sådan plats. Vill du stå på en kö-lista till någon av våra grupper så ange det i formuläret nedan så blir du erbjuden en plats när det blir ledigt för dig.

Vi erbjuder även 60+ Balansträning och 60+ YinYoga på fredagar i Malmö. Är du intresserad eller vill anmäla dig kan du göra det via länken.

Fråga om gruppträningen 60+

Pildammsparken Malmö

60+ Gruppträning
kr 1195
 • Varierad gruppträning under 6 veckor
 • Två träningspass varje vecka
 • Måndagar och onsdagar 10:00-11:00 - Dan
 • Nästa start måndag 5 juni- Platser kvar
 • Tisdagar och torsdagar 10:00-11:00 - Dan
 • Nästa start tisdag 6 juni - Fåtal platser
 • Tisdagar och torsdagar 11:10-12:10 - Dan
 • Nästa start tisdag 6 juni - Fåtal platser
 • Måndagar och Onsdagar 17:10-18:10 - Markella
 • Nästa start måndag 5 juni - Platser kvar
 • Är gruppen du önskar fullbokad så skicka ett mail via länken nedan och berätta vad du är intresserad av så ställer vi dig i kö-listan.
Få platser
Personlig Träning

Gunilla Jordy

(som faktiskt är 70+)
Att få träna utomhus året runt i Pildammsparkens vackra miljö är en fantastisk upplevelse inte minst i dessa coronatider. Dan har en enorm förmåga att variera träningen så att kondition, styrka och inte minst balans får en rejäl boost vid varje träningstillfälle. Variationen bidrar till att det är lika spännande varje gång och jag går dit med ett leende på läpparna och går därifrån helt slut men fortfarande med ett leende på läpparna. Stämningen i grupperna är väldigt hög och det blir många glada skratt och tillrop. När jag började med 60+ träningen för ca 1,5 år sedan var jag i väldigt dåligt skick vilket bl a gjorde att jag hade väldigt svårt för att ta mig upp och ner från marken. I dag är det inga problem. Mitt välbefinnande, min rörlighet, min styrka etc har verkligen utvecklats tack vare träningen och att jag skulle bli så rörlig och må så bra som jag gör idag fanns inte i mina tankar när jag började. Tack Dan! Mig blir du inte av med på länge!
Kontoregistrering

Eva-Maria Håkansson

Detta är riktigt rolig träning tillsammans med ett härligt gäng som stöttar varandra och med en tränare som peppar precis lagom (inte för hurtigt😉). Man får prestera efter förmåga och övningar kan anpassas individuellt. Det är första gången i mitt 65 åriga liv som jag både tyckt att det är roligt och fortsatt att gå och träna så det är högsta betyg och en stor eloge till bästa tränaren Dan.
Personlig Träning

Elisabeth Emanuelsson

Energi, glädje, rörlighet, balans, styrka och kondition är något som PT Dan och Pildamsparken står för! Jag älskar verkligen min träning i Pildamsparken, har hållit på i några år och kan konstatera att jag mår så mycket bättre nu! Dan har en förmåga att göra träningen rolig och överraskar oss gång på gång. Vi gör aldrig samma pass utan alltid nya kombinationer och utmaningar! Förutom den bästa träningen är det många skratt och roliga kommentarer. Rekommenderar alla över 60 år att våga och pröva träna i Pildamsparken!
Personlig Träning

Inger Skärby Nordlund

Jag har tränat med Dan sedan 2018. Har blivit en del av mitt liv som jag inte vill vara utan. Att träna utomhus året runt gör mig frisk och stark. Fantastiskt att uppleva årets växlingar i underbara Pildammsparken. Som nyinflyttad i Malmö möter jag varje vecka mina medtränare som flera blivit personliga vänner. Träningen är alltid olika och mycket omväxlande. Dan hjälper till att anpassa träningen så den blir utmanande utifrån ens egna förutsättningar. En timme går väldigt fort. Inte minst för att stämningen alltid är på topp. Jag kan verkligen rekommendera denna träningsform!
Personlig Träning

Heléne Frykander

Min väninna tipsade mig om utegympa i Pildammarna i våras och jag var då i dålig form efter lång sjukskrivning. Idag är jag i mycket bättre form och kan varmt rekommendera alla att prova denna motionsformen! Att vara ute och träna i grupp är jätteskönt och alla har möjlighet att göra alla övningar utifrån sina egna förutsättningar. Dan är en erfaren duktig tränare som möter oss alla utifrån vad vi behöver och skapar god stämning i gruppen! Jag är idag starkare i min kropp och detta påverkar mig såklart även psykiskt, jag orkar mer och är gladare!
Personlig Träning

Eva Winberg

Att gympa utomhus med PT Dan’s 60+ grupp är skönt för både kropp och själ! Det är en glad grupp, mycket skratt emellan övningarna. Efter bara 6 månader i den här gruppen har min kondition blivit märkbart bättre. Balansövningarna är fortfarande en utmaning, men för varje gång blir det lite bättre. Denna träning kan jag varmt rekommendera till dem som gillar frisk luft och träning i egen takt, utan press, i en lagom stor grupp!

About

Mitt namn är Dan Bergqvist och jag är en glad värmlänning som numer är bosatt i Malmö sedan 2010. Min uppväxt innehöll idrott av alla dess slag och framförallt olika former av bollsporter.

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved

Address

21762 Malmö

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved