Mammaträning i Malmö
Gruppträning för nyblivna mammor
mammaträning malmö

Mammaträning i Malmö

Gruppträning för nyblivna mammor är en otroligt populär och välrekommenderad träningsgrupp för dig som nybliven mamma. Träningen byggs från grunden och ser till att du får en optimal progression som på säkrast möjliga sätt ger dig den bästa återhämtningen. Träningen går bland annat ut på att stärka din bäckenbotten-, coremuskulatur samtidigt ge en ökad kroppskontroll och fettförbränning.  Ett stort plus är att du lär känna fler nyblivna mammor och dessutom kan få en stor  träningsmotivation av att träna tillsammans i grupp.

När kan du anmäla dig som tidigast?

När ditt barn är 6-8 veckor rekommenderas normalt att börja träna (om inga komplikationer uppstått). Har du haft några problem under förlossning eller därefter bör du rådfråga din läkare innan du anmäler dig.

Hur länge är det okej att vara med i denna grupp?

När din bebis börjar krypa kan det vara lite svårare att både träna och hålla koll på hen vid din sida. Men så länge du klarar att hålla koll på både dig och bebis är det inga problem att vara med i gruppen. Men när det gått upp emot 12 månader kan det vara aktuellt för dig att välja en lite hårdare träningsgrupp istället. Läs gärna mer på Powerfit eller HIIT

Upplägg och kostnad

Vi tränar två träningspass/vecka under sex löpande veckor. Dagar vi tränar är olika  för olika grupper – läs nedan när nästa grupper startar. Kostnaden är 1395 kr för de 12 passen fördelat på 6 veckor. 

Vi erbjuder både träning individuellt, i par eller i grupp via vårt externa koncept Mama Edition. Klicka dig vidare här till Mama Editions egen hemsida.

Mammaträning Malmö

Pildammsparken Malmö
kr 1395
 • Steg 2 - 5 juni - Dan
 • Mån - ons 11:10 -12:10 - Platser kvar
 • Steg 1 - 6 juni - Emmi
 • Tis - tors 10:00-11:00 - Platser kvar
 • Steg 2 - 6 juni - Emmi
 • Tis - tors 11:10-12:10 - Platser kvar
 • Träningsprogram inre magmusklerna
 • Träningsprogram Bäckenbotten
 • 12 träningspass fördelat på 6 veckor
 • Specialanpassad träning med specialutbildad tränare
 • Tränare för gruppen är Dan
Platser kvar
äventyr

Therese Brorsson

Med två barn under 3 år så hade jag svårt att hitta tid och ork att träna. Eftersom jag tränade för Dan efter att jag fått mitt första barn så var det självklart att göra så även efter mitt andra. Med 2 förlossningar som inte var varandra lika så var mina förutsättningar för återgång vitt skilda. Jag upplevde hela tiden att min förmåga att delta anpassades. För mig har MamaEdition varit en stor del i att jag återhämtat mig fint efter mina två täta graviditeter. Utöver en varierad och rolig träning så har Dan och tjejerna bidragit till skratt och vänskap även utanför träningstid. Förutom att trivas i min kropp ville jag också känna mig stark och i bra kondition. Strax innan mitt yngsta barn fyllt 1 år fullföljde jag Toughest 2018 tillsammans med Dan och 6 andra lagkamrater. Detta var för mig det ultimata kvittot för att vi tillsammans uppnått mina mål’

Frågor kring vår mammaträning

About

Mitt namn är Dan Bergqvist och jag är en glad värmlänning som numer är bosatt i Malmö sedan 2010. Min uppväxt innehöll idrott av alla dess slag och framförallt olika former av bollsporter.

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved

Address

21762 Malmö

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved