A0E6E4BE-6684-424D-8684-53561E190D19

Stark Rygg - Träning i Malmö med ryggen i fokus

Är du också en av de som ofta upplever ryggsmärta? Känner du dig stel och spänd på morgonen när du stiger upp? Behöver du lägga dig i soffan och vila för att klara av dagens uppmaningar? Eller är din parter trött på dig när du ber hen att massera din rygg än en gång?

Då är detta Ditt pass!

Anmäl dig till vår Stark Rygg grupp för just en starkare rygg och en smidigare kropp. Detta är vår mest individuella gruppträningsform där vi endast erbjuder små grupper för att kunna hålla den på en så personlig nivå som möjligt. Gruppen leds av vår fysioterapeut Markella som är specialist på att ta hand om både rygg och nacke och är till för dig som vill lindra/bli av med ryggsmärta, öka din rörlighet och i allmänhet stärka upp både rygg och bål. Vårt mål är att förebygga framtida problem och öka möjligheterna till ett aktivt liv. Alla åldrar är välkomna.

Passet är 40 min långt och träningen sker utomhus i Slottsparken i Malmö 12:00-12:40. Kan du ej denna tid men är intresserad av annan tid får du gärna fylla i intresseanmälan nedan då vi eventuellt kommer öppna upp fler möjliga tider längre fram. 

För en bättre morgon och en aktivare helg!

Stark Rygg Malmö

Slottsparken
kr 995
  • Nästa start - Fredagen den 12 november
  • 1 pass/v I 6 veckor, 12:00-12:40
  • Passen hålls 6 löpande fredagar
  • Fysioterapeut med specialitet Rygg & Nacke
  • Individuella rekommendationer och övningar
  • Bra komplement till annan träning

Frågor kring vår grupp Stark Rygg eller intresseanmälan för träningen

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved