60+ gruppträning i Malmö

Vår 60+ träningsgrupp är för dig över 60 år som vill få varierad och kul träning som både stärker din kropp, gör dig smidigare och ger dig bättre balans och koordination. Allt detta samtidigt som vi har kul och umgås med andra som har liknande mål som dig.

Träningen är tuff men på en nivå så att alla deltagare klarar av träningen men utmanas efter sina egna förmågor. Gruppen innehåller en stor variation mellan pulshöjande övningar, styrkeövningar och rörlighetsövningar vilka alla kommer att hjälpa dig mot en stark och hälsosam kropp som även minskar riskerna för både sjukdomar och skador.

Gruppen i Malmö hålls på måndagar och onsdagar klockan 10:00-11:00 utomhus i Pildammsparken med Margarethapaviljongen som samlingsplats. Varje grupp innehåller två träningspass varje vecka under 4 löpande veckor, totalt 8 träningspass.

Gruppen i Lund hålls på tisdagar och torsdagar klockan 11:15-12:15 utomhus i Stadsparken med Café Talevski som samlingsplats. Varje grupp innehåller två träningspass varje vecka under 4 löpande veckor, totalt 8 träningspass.

Välkomna att hänga på!

Fråga om gruppträningen 60+

12 + 12 =