Gravidträning i Malmö
Gruppträning under graviditeten
Gravidträning malmö

Gravidträning

Träning under graviditet ger i de flesta fall stora fördelar för både fysiskt och psykiskt välmående både under och efter graviditeten. Vi rekommenderar att under hela graviditeten röra på sig det man kan och om det är en komplikationsfri graviditet gärna träna med oss i våra grupper. Behöver man lite mer tillsyn eller vill ha extra hjälp och stöttning finns även alternativ hos oss med Personlig Träning. I våra grupper rekommenderar vi framförallt dig som är någonstans mellan v 14-32 (när gruppen startar). Detta pga om du är tidigare in i graviditeten kan du i stort sett träna som vanligt och om du är längre in i graviditeten kan du behöva lite lugnare mer individuell träning. Givetvis är dessa rekommendationer bara generella och kan variera från person till person, så kontakta gärna oss om du har några frågor kring detta. Graviditetsträningen sköts via vårt externa koncept Mama Edition. Klicka dig vidare här till Mama Editions egen hemsida om du vill läsa mer.

Vi erbjuder även gravidyoga som körs som en fristående grupp alternativt att du kompletterar din gravid-träningsgrupp med yoga som en skön avslutning på träningsveckan (för tillfället dock pausad).

Gravidträning Malmö

Pildammsparken
kr 1395
  • Nästa grupp startar tisdagen den 6 juni
  • Tisdagar och torsdagar 17:50-18:50
  • Träningsprogram inre magmusklerna
  • Träningsprogram Bäckenbotten
  • Gruppen innehåller 12 träningspass på 6v
  • Specialanpassad träning med specialutbildad tränare
Platser kvar
äventyr

Therese Brorsson

Med två barn under 3 år så hade jag svårt att hitta tid och ork att träna. Eftersom jag tränade för Dan efter att jag fått mitt första barn så var det självklart att göra så även efter mitt andra. Med 2 förlossningar som inte var varandra lika så var mina förutsättningar för återgång vitt skilda. Jag upplevde hela tiden att min förmåga att delta anpassades. För mig har MamaEdition varit en stor del i att jag återhämtat mig fint efter mina två täta graviditeter. Utöver en varierad och rolig träning så har Dan och tjejerna bidragit till skratt och vänskap även utanför träningstid. Förutom att trivas i min kropp ville jag också känna mig stark och i bra kondition. Strax innan mitt yngsta barn fyllt 1 år fullföljde jag Toughest 2018 tillsammans med Dan och 6 andra lagkamrater. Detta var för mig det ultimata kvittot för att vi tillsammans uppnått mina mål’

Frågor kring vår gravidträning

About

Mitt namn är Dan Bergqvist och jag är en glad värmlänning som numer är bosatt i Malmö sedan 2010. Min uppväxt innehöll idrott av alla dess slag och framförallt olika former av bollsporter.

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved

Address

21762 Malmö

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved