Personlig Träning

Crawlkurs öppet vatten

Våra Crawlkurser i öppet vatten är för dig som vill lära dig och utveckla din teknik på crawl som simsätt men också tekniken för att simma crawl i öppet vatten och med allt vad det innebär. Steg 1 riktar sig till personer över 18 år som har simkunskap sedan tidigare och kan utan problem simma minst 300 m bröstsim. Detta steg kommer att fokusera mest på grundtekniken såsom att andas korrekt, hålla en bra kroppsposition genom vattnet och kunna simma crawl på ett bra och effektivt sätt. Steg 2 riktar sig till personer över 18 år som har kunskap och kan simma crawl sedan tidigare men vill utveckla sin teknik eller t.ex vill ta steget från bassäng till öppet vatten.

Kurserna passar perfekt för dig som vill lära dig mer om simsättet eller om du kanske börjat intressera dig för eller redan tävlar i triathlon, swimrun, öppet vatten simning eller kanske satsar på Vansbrsosimningen i den svenska klassikern.

Crawlkurs INTENSIV i öppet vatten

Få en rejäl skjuts i din utveckling under en intensiv och utvecklande helg. Under två dagar hålls totalt 6h träning i vattnet varvat med teoretiska delar som sedan avslutas med en djupare teknikanalys. 

Kurserna passar perfekt för dig som vill lära dig mer om simsättet eller om du kanske börjat intressera dig för eller redan tävlar i triathlon, swimrun, öppet vatten simning eller kanske satsar på Vansbrsosimningen i den svenska klassikern.

Starter under sommaren 2023 är inte satta ännu för våra intensiva kurser.

 

Praktisk information

Kurserna hålls löpande med 1 pass/vecka på tisdagar eller torsdagar under 6 raka veckor där passen hålls 17:30-19:00 eller 19:15-20:45. Totalt innehåller varje grupp 9 timmars tid med vår tränare på dessa 6 veckor.

Passen är uppbyggda med en variation av övningar på land, teknikgenomgångar och massvis av övande i vattnet.

Vi har valt att göra denna kurs med stort fokus på er personliga utveckling varav vi ger er alla personliga uppgifter att jobba på hela vägen genom kursen men också på egen hand mellan träningspassen.

Beroende på vattentemperatur kan det vara bra att ha våtdräkt men det är givetvis valfritt om du har det eller ej. Kurs nr 1 i Maj rekommenderar vi definitivt att du har våtdräkt till. Med våtdräkt ger du dig dessutom bättre förutsättningar för att lära dig crawl i öppet vatten.

Crawlkurs

Sibbarp Malmö
kr 1100
  • Steg 1
  • Nästa start tisdagen den 30 maj - 17:30
  • Steg 2
  • Nästa start torsdagen den 1 juni - 17:30. (obs! För tillfället står det fel på boknings-sidan att detta är en steg 1 grupp, men torsdagens grupp är alltså en steg 2 grupp)
  • 6 pass á 90 min
  • Begränsat antal platser
Platser kvar

About

Mitt namn är Dan Bergqvist och jag är en glad värmlänning som numer är bosatt i Malmö sedan 2010. Min uppväxt innehöll idrott av alla dess slag och framförallt olika former av bollsporter.

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved

Address

21762 Malmö

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved