Powerfit

Powerfit

Powerfit är gruppträningen för dig som gillar lite tuffare träning, har tröttnat på gymmens ständigt ensidiga träningspass och vill ha lite häftig variation i din träning.
Läs mer

60+ Gruppträning

60+ Gruppträning

60+ gruppträningen är för dig över 60 år som vill träna på dina villkor i en personligt anpassad träningsgrupp. Vi använder skonsamma men tuffa övningar som anpassas till din nivå.
Läs mer

HIIT-Lunch Västra Hamnen

HIIT-Lunch Västra Hamnen

Träningen är anpassad för dig som vill få ut maximal effekt av din träning utan att förlora tid efter jobbet. Passen är 30 minuter långa och vi tränar hela kroppen samtidigt som vi har en mycket hög puls.
Läs mer

Mammaträning i grupp

Mammaträning i grupp

Träning som nybliven mamma är både viktigt, kul och ger nya vänskaper. Mama Edition är vårt ledande koncept inom träning som är både variationsrik, motiverande och dessutom högt validerad av vetenskap.
Läs mer

Gravidträning

Gravidträning

Träning under graviditeten kan ge både dig och ditt barn många fördelar. Mama Edition är vårt ledande koncept inom träning som är både variationsrik, motiverande och dessutom högt validerad av vetenskap.
Läs mer

Pappaträning i Grupp

Pappaträning i Grupp

Pappaträning är en ny spännande träningsform vi erbjuder i Pildammsparken i Malmö. Denna grupp passar dig som är på föräldraledighet och har möjlighet att träna på dagtid.
Läs mer

Barre Move, Danspass

Barre Move, Danspass

Barre Move är ett hett träningskoncept i gruppträningsform! Inspirationen till den här klassen kommer främst från balett, yoga och funktionell träning. På Barre Move tränar du styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt.
Läs mer

Träningsresa

Träningsresa

PGA Covid-19 är våra resor framskjutna. Resorna arrangerar vi sedan återigen tillsammans med Matdagboken.se och kommer att hållas i Torrevieja i södra Spanien. Vi bor i en 500 m2 stor poolvilla och har dessutom med helt egen kock bara för er.
Läs mer

Viktkampen

Viktkampen

Viktkampen är det sundaste och mest hållbara alternativet för att du ska kunna nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv.
Läs mer

YinYoga

YinYoga 60+

Om du är stel/spänd, är stressad, har svårt för att slappna av eller har problem med cirkulationen passar Yinyogan dig perfekt. Yinyoga är en ganska lugn yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder.
Läs mer

Youth Group

Youth Group

Vår Youth Group riktar sig till dig som är i början av tonåren och vill ha ett kul, effektivt och lärorikt alternativ för att komma igång med din fysiska träning.
Läs mer

Superskutt

Superskutt

Superskutt är ett nytänkande och innovativt träningskoncept där föräldrar och barn tränar och löser uppgifter tillsammans. Barnen förbättrar sin motorik samtidigt som föräldrarna får ett svettigt och kul träningspass.
Läs mer

Crawlkurs

Crawlkurs

Våra Crawlkurser i öppet vatten är för dig som vill lära dig och utveckla din teknik på crawl som simsätt men också tekniken för att simma crawl i öppet vatten och med allt vad det innebär. Vi erbjuder både steg 1 och steg 2.
Läs mer

Family Adventure

Family Adventure

Vårt häftiga familjeäventyr. Följ med oss till naturen och bygg läger, gör upp eld, repellera nedför klippa, gå på “skattjakt” och mycket mer.
Läs mer

Expedition Kebnekaise

Expedition Kebnekaise

Bestig Sveriges högsta berg tillsammans med oss. Bestigningen kräver en bra fysik men det blir ett häftigt äventyr ni sent kommer att glömma!
Läs mer

Wild Adventure - Austria

Wild Adventure - Austria

Once in a lifetime äventyr till Österrikiska alperna. Förbered er att bli utmanade, utmattade, andrenalinfyllda, häpna och rädda men samtidigt ha fantastiskt roligt i trygga händer!
Läs mer

Personlig Träning

Personlig Träning

Att träna med personlig tränare är det mest effektiva och säkra sättet att verkligen nå dina mål. Träningen skräddarsys helt efter dina målsättningar och förutsättningar.
Läs mer

Kontoregistrering

Kontoregistrering

Enkel och snabb registrering av ett kundkonto för åtkomst till dina träningsprogram online. Registrera dig nu!
Läs mer

Skapa konto idag och boka ett online-program

Nå dina mål med skräddarsydda program

Team PT Dan

Vi älskar att se våra klienters utveckling

PT Dan

Dan Bergqvist

CEO and founder

Amdriana Molins

Andriana Molins

Tränare Lund och Malmö

Sara Sjöholm

Tränare Malmö

Josefin Axelsson

Josefin Axelsson

Fysioterapeut & Tränare Malmö

Felix Nilsson

Tränare Malmö

Personlig Tränare Stockholm

Annely Kasser

Tränare Stockholm

Boka din träning med oss

Vi har alternativ för de flesta

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved