PT Hemma Hos

Personlig Träning
PT hemma hos

PT hemma hos dig

Vår personliga träning i hemmet är ett mycket uppskattat och lyxigt alternativ där du verkligen får hjälp att träna bra även hemmavid. Träningen är anpassad efter dina förutsättningar och målsättningar där vi bygger passen helt efter dig.

Vi genomför regelbundna tester, utfärdar träningsprogram och kostprogram samtidigt som vi även kan gå igenom ditt skafferi för att konkret lära dig vad just dina produkter där hemma innehåller.

Våra PT paket i Malmö och Skåne

Spara din tid och välj pass från tidig morgon till kväll. När klockan är slagen knackar vår tränare på din dörr och ni kan köra igång passet direkt utan att slösa någon extra tid på resor till och från gymmet. Du bestämmer när träning passar i ditt schema och därifrån utgår även vi.

För att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt val av paket erbjuder vi en kostnadsfri konsultation. Under konsultationen ser vi till att samla all nödvändig information som vi behöver och ger dig den information du behöver för att kunna välja rätt paket.

Vi har både all-inclusive lösningar där allt från kost, rörlighet och träning ingår till lösa pass för dig som framförallt vill få hjälp med träningsbiten.

Kontakta oss om PT Hemma

Skicka din fråga direkt till info@ptdan.se