Wild Adventure - Austria

Förbered er att bli utmanade, utmattade, andrenalinfyllda, häpna och rädda men samtidigt ha fantastiskt roligt i trygga händer!

Once in a lifetime äventyr till Österrikiska alperna. Vi bestiger 4-5 toppar via vandring, Via Ferrata klättringar och Mountainbikes i sagolik natur kring sjön Achensee. Achensee är Österrikes högst belägna (kristallklara) sjö omringat av höga berg med massor av möjligheter till häftiga äventyr.

Vi bor tillsammans på ett mysigt hotell i centrala Maurach som är en av tre byar kring Achensee. Vi har allt vi behöver runt husknuten.

Resan 2020 och 2021 inställda Pga Covid-19. Du kan fylla i en förbokning av resan i aug 2022 nedan eller skicka e-post direkt till info@ptdan.se 

Eftersom vi satsar på kvalitet väljer vi att endast erbjuda ett fåtal platser för resan, så först till kvarn!

Klättringarna kommer delvis att vara svåra men definitivt genomförbara för en person som har en bra grundträning i bagaget (även om du aldrig klättrat tidigare). En Via Ferrata led innebär att du har hjälp av fastsatt vajer samt ibland även metallsteg infästa i berget. Därmed är alltså en Via Ferrata lättare än vanlig sportklättring där du endast använder klippornas kanter och håligheter som grepp och fästen. Det mest utmanande är oftast höjden och de “utsatta” positionerna vi klättrar i (Det finns alltid möjlighet att vandra upp till topparna om man skulle tycka att höjden är för läskig väl på plats).

Detta är en häftig men utmanande resa som innehåller ibland mycket utsatta miljöer och framförallt höga höjder vilket gör att vi har vissa fysiska grundkrav för att du ska kunna följa med och få en fantastisk resa med oss.

Därav kommer du innan anmälan att få fylla i ett formulär med lite frågor som ger oss vetskap kring din fysiska förmåga, höjdrädsla samt ambition med resan.

Pris: 9995 kr/person.

  • Boende på hotell 6 nätter – Del av dubbelrum
  • Frukost alla dagar
  • Bestigning av 2-3 toppar via Via Ferrata klättring
  • Bestigning av 1 topp via vandring
  • Topptur av 1 topp via MTB
  • Hyra av Mountainbikes
  • All säkerhetsutrustning som behövs för Via Ferrata klättringarna
  • Packlistor och all nödvändig info kring bokningar och logistik
  • Bilder/videos på alla deltagare i hög kvalitet som förevigar ditt äventyr (för  de som vill)

*Ingår inte – Flyg till München, transfer samt lunch/middagar

**Vi hjälper till med vilket flyg ni bör boka samt vi bokar en gemensam transfer till er alla

Frågor eller intresseanmälan

PT DAN Health Group AB. © All rights reserved