60+ träning Malmö

60+ träning i Malmö och Lund

Vi erbjuder flera olika alternativ för dig som är över 60 år och vill hitta din rätta träningsform i en grupp med härlig gemenskap och välutbildade tränare. Du kan vara med i en av våra grupper eller kombinera två olika varianter om du önskar. Vår 60+ träning och 60+ Balansträning är alltid utomhus året runt. 60+ Yinyogan hålls inomhus mellan oktober-april och utomhus maj-september. Klicka på länken för att läsa mer om respektive träningsform och boka en plats.

  • 60+ Träning – För dig som är över 60 år och vill träna på ett säkert, effektivt och anpassat sätt för dig. Denna gruppform är mycket populär och vi erbjuder minst 4 grupper samtidigt året om.
  • 60+ YinYoga – För dig som är över 60 år och gillar yoga, är stel/spänd, är stressad, har svårt för att slappna av eller har problem med cirkulationen
  • 60+ Balansträning – För dig som är över 60 år och vill fokusera på och utveckla din balans maximalt
  • 60+ Hållnings-special – För dig som är över 60 år och vill fokusera på att behålla eller återfå en så bra hållning som möjligt
 
*Våra grupper är oftast fullbokade, skulle det vara så att vi har fullt kan du istället anmäla dig till kö-listan så meddelar vi dig så snart en plats är ledig.
PT DAN Health Group AB. © All rights reserved