Crawl Kurs öppet vatten
Crawlkurs öppet vatten

Våra Crawlkurser i öppet vatten är för dig som vill lära dig och utveckla din teknik på crawl som simsätt men också tekniken för att simma crawl i öppet vatten och med allt vad det innebär. Steg 1 riktar sig till personer över 18 år som har simkunskap sedan tidigare och kan utan problem simma minst 300 m bröstsim. Detta steg kommer att fokusera mest på grundtekniken såsom att andas korrekt, hålla en bra kroppsposition genom vattnet och kunna simma crawl på ett bra och effektivt sätt. Steg 2 riktar sig till personer över 18 år som har kunskap och kan simma crawl sedan tidigare men vill utveckla sin teknik eller t.ex vill ta steget från bassäng till öppet vatten.

Kurserna passar perfekt för dig som vill lära dig mer om simsättet eller om du kanske börjat intressera dig för eller redan tävlar i triathlon, swimrun, öppet vatten simning eller kanske satsar på Vansbrsosimningen i den svenska klassikern.

Praktisk information

Kursen hålls löpande på söndagar under 6 raka veckor. Steg 1 hålls 10:00-11:30 och steg 2 hålls 11:45-13:15. Totalt alltså 9 timmars tid med vår tränare på 6 veckor.

Passen är uppbyggda med en variation av övningar på land, teknikgenomgångar och massvis av övande i vattnet.

Vi har valt att göra denna kurs med stort fokus på er personliga utveckling varav vi ger er alla personliga uppgifter att jobba på hela vägen genom kursen men också på egen hand mellan träningspassen.

Beroende på vattentemperatur kan det vara bra att ha våtdräkt men det är givetvis valfritt om du har det eller ej.

Crawlkurs

Sibbarp
Kr1100
  • Kursstart: Söndag 1 september
  • Träning Söndagar – Steg 1: 10:00-11:30 och Steg 2: 11:45-13:15
  • Kursens längd är 6 veckor vilket innebär 6 pass och totalt 9 timmar med tränare på plats
  • Begränsat antal platser
  • Gruppen hålls av Felix Nilsson (svensk rekordhållare i 4*100m m medley – lagkapp)
Boka plats här

Frågor kring crawlkurs

12 + 7 =